fredag den 16. september 2011

Floras værelse

Vi bor i en dejlig 4 værelses lejlighed på 90 kvm, så med 2 børn, så kræver det lidt tilpasning hen ad vejen. Flora er nu blevet 6 måneder og har indtil videre sovet i mor og fars soveværelse, men nu er tiden kommet, hvor hun skulle have sit eget værelse. Det krævede lidt ændringer i lejlighedens indretning og nu står værelses tomt og klar til indretning. Hvilket er til stor glæde for hendes mor.

Det næsten tomme værelse, som nu er klar til indretning at alle de dejlige ting, som jeg har lavet og købt den sidste tid.










 
Her er lidt billeder fra Floras værelse, som slet ikke er færdig, men som det er da blevet lidt hyggeligt. Flere billeder kommer senere.

6 kommentarer:

  1. Hejsa

    Og tak for de søde ord inde hos mig.... Fik lyst til at kigge forbi her... Og sikke sikke smukt du også bor... Jeg har fluks meldt mig som fast læser.... Er ret sikker på jeg kan finde meget fin inspiration her hos dig.

    Lækkert værelse her inde....

    Glæder mig til at følge med fremover.

    KH Louise

    SvarSlet
  2. Hej Louise.
    Tusinde tak for alledine søde ord. Dejligt, at der sker lidt på min lille nye blog.. Og ja ikke mindst at du er blevet fast læser:)
    Jeg bliver bestemt også inspireret hos dig, så dejligt at få nogle nye input:)
    Mvh Kirstine

    SvarSlet
  3. Hej Igen

    Ja jeg er da ret glad for du har startet en blog.... du bor så fint, og jeg føler mig sikker på jeg kan hente rigtig meget inspiration fra dig. Er allerede ret glad for de billeder der er her inde.... Glæder mig til at se flere billeder her fra børneværelset.

    Jeg håber også det blir fint det nye jeg er igang med, men det tager ldit tid. Man har jo ikke rigtig råd til at skifte det hele på en gang.

    Hvor har du mon fundet de smukke dynebetræk henne?? De er virkelig flotte:-)

    Go weekend til dig.

    KH Louise

    SvarSlet
  4. Vi venter på et "flyttelæs" fra jylland snart kommer herover, så kan Floras værelse blive færdig.. Nej det er ikke nemt at skulle lave det hele på en gang, selvom man gerne ville;)

    Har købt stoffet og syet dem til sengetøj.. Stoffet er købt på trendsales..

    Go weekend til dig

    Kh Kirstine

    SvarSlet