mandag den 31. oktober 2011

Så bliver mine nøgler ikke længere væk.. eller..!

Har haft rigtig mange små rester fra alle mine projekter, som jeg ikke kunne få mig selv til at smide væk og hvilket held, for se lige hvad det blev til.


Undskylder den dårlige kvalitet af billedet, men havde glemt at kameraet var indstillet på den laveste kvalitet. Og da flere familiemedlemmers nøgler nu er til at finde, kan jeg ikke tage et nyt. Men da jeg allerede er i gang med endnu flere, så kommer der helt sikkert nye billeder meget snart.

søndag den 23. oktober 2011

Fiflerier

Har brugt en stor del af weekendens aftner på at fifle med forskellige projekter. Har for tiden en tendens til at starte rigtig mange projekter og ikke rigtig få gjort dem helt færdige. Så nu havde jeg sat mig for, at jeg skulle prøve og få afsluttet nogle af dem. Det er blevet til en del puder, til børnene og vores sofa, til sengetæppe og en barnevognstæppe til Flora og et tæppe, som jeg ikke helt ved hvad skal bruges til!















Her er lige et billede af Flora med barnevognstæppe på en kold, men dejlig oktoberdag.


Og her et lidt billeder af kommende projekter, som ligger og venter. Der skal syes sengetøj og lidt flere puder.

tirsdag den 18. oktober 2011

Ude godt, men hjemme bedst!

Så er familien igen landet i København, efter nogle gode, men meget travle uger i det jydske. Min mand skulle på kursus i Skive, så hvorfor ikke pakke kufferten og begge børn og tage med. Så kunne alle bedsteforældrene og oldeforældre samtidig få et visit. Og hvordan kan man tage til Jylland uden og skulle besøge nogle dejligt billige genbrugsbutikken. Priserne i de midtjyske genbrugsbutikker er en helt anden end i indre København. Nu mangler tingene bare og finde vejen til København, men mon ikke nogen fra familien snart ligger vejen forbi. Her kommer lidt billeder af nogle af mine loppefund.