lørdag den 29. december 2012

Julegave

Jeg har været så heldig, at jeg i julegave har fået intet mindre end 4 kronjyden krydderikrukker, desværre er der flere af dem, som er gengangere.
Har dog et stort ønske om, at finde en petroliumsfarvet til muskat, samt en grøn pastelfarvet  til laurbær. Så skulle du ligge inde med en ekstra af disse og gerne vil have fingre i en lyserød vanilie eller en rød carry, så sig endelig til, så bytter jeg meget gerne. Ellers kommer de til salg på qxl i den nærmeste fremtid.


tirsdag den 11. december 2012

Københavnertur

I starten af december tog den lille familie på tur til København. Vi har ikke været derovre sidden vi flyttede og det var med lidt blandede følelser at tage derover. Det var en meget underlig fornemmelse af komme derover, det var lidt som at komme hjem og så alligevel ikke helt.
Vi var der kun fra fredag til lørdag aften, så vi havde ikke meget tid, til at nå alt det vi gerne ville. Vi nåede dog forbi min ynglings butik HUSFLID, kunne simpelthen ikke tage til København uden at komme her forbi. Og vil da lige dele min fine indkøb med jer.