tirsdag den 10. juli 2012

Loppefund

Indenfor den seneste tid, er der kommet rigtig mange fine loppefund ind i vores hjem.
De fleste står bare på loftet og venter på, at de kan på deres rette plads i vores elskede hus. Der er dog også nogen, som allerede er taget i brug for længst.

To helt fantastiske fine Cathrineholm skåle. Den ene købt i en antik forretning i Ravnsborggade til en ret høj pris, den anden fundet i den blå hal, til en intet mindre end 100 kr. Havde egentlig besluttet mig for, at jeg ville sælge den ene, men kan vidst ikke helt nænne at skille mig af med nogen af dem.




Et helt fantastisk fint køkkenskab, som er fundet på Frederiksberg loppemarked, det var dog næsten solgt, men køber dukkede aldrig op, så jeg var meget heldig og kunne tage det under armen og med mig hjem. (Malthe er løbet afsted med den manglende skuffe)

Samme sted købte vi et lille fint toiletskab, som godt nok trænger til en kærlig hånd, men som er rigtig fint intakt.



Min mand har længe gerne ville have et arkivskab, de sælge dog til meget høje priser på dba, men var heldig og finde dette til en rigtig god pris.

søndag den 8. juli 2012

Kæmpe projekt

Jeg har den seneste tid, haft en del stofrester liggende, som jeg ikke helt har vidst, hvad jeg ville bruge til. Har tidligere lavet et tæppe til Flora, som er syet sammen af sekskanter, som blev rigtig fint. Vi har et sengetæppe, som jeg længe har synes var rigtig kedeligt og gerne ville skifte ud, så hvorfor ikke lave et sengetæppe af sekskanter. Ja jeg må nok indrømme, at jeg ikke lige havde overvejet, hvor stort det egentlig skulle være, for hold da op et projekt, som bare ikke er til at se en ende på.

Her kommer lige et indtil videre billede


Endelig tilbage!

Så er jeg tilbage på bloggen igen, der har været noget stille den sidste tid, da der er sket meget i vores liv.

Min mand er efter 3 års hård arbejde blevet udnævnt til premierløjtnant, så der har i den sidste tid været en del oplæsning til eksamen, samt han har været i Årborg og springe i faldskærm i 2 uger, så der har været rigtig hektisk i det lille hjem.


Begge børn er stoppet i vuggestue og børnehave, for at holde sommerferie. Det har dog også betydet pasning af både onkel, tante og mormor. Nu står den dog på 3 ugers sommerferie med far, inden de skal starte i institutioner i  det jydske.


Malthe har også fået en kæmpe oplevelse, af sine kære bedsteforældre. Han har ikke snakket om andet sidden han er kommet hjem. Kan absolut anbefales.


Og ja ikke mindst, så har jeg haft gang i et kæmpe projekt, som tager enormt lang tid. Kan vidst godt indrømme, at jeg mange gange har tænkt, nu giver jeg op! Skal nok ligge et billede op på bloggen, hvor i kan se, hvad det er:)