søndag den 6. maj 2012

Årets første loppemarked

Vi har i dag besøgt to loppemarkeder. Det første var ved svanemøllen station og er et loppemarked, som bliver afholdt hver weekend. Det var ikke så stort, der var nok ca. 25 boder, hvor det både var private og professionelle. Men selvom det ikke var så stort, så kom vi hjem med nogle rigtig kup.
Det andet blev afholdt ved nogle byggeforeningshuse på østerbro, hvor folk havde sat boder op i deres forhaver, det var simpelthen så hyggeligt. Jeg kunne godt have brugt rigtig lang tid her, men desværre var begge børn ved at være godt trætte af situationen. Ville gerne kunne vise jer nogle billeder af dette loppemarked, men glemt alt om at tage billeder, da børnene som sagt var ved at være godt trætte af loppemarked!
Vi kom hjem med en masse fine billige ting, dog mest lp´er og ting til børnene. Desværre var der ikke meget retro over de to loppemarkeder. Men her er lidt af det vi kom hjem med.


En rigtig billig bobles elefant, som godt nok har en del skrammer, men hvad pokker den var  meget billig.

En rigtig fint tæppe, som skal bruges i det kommende legehus, tror dog muligvis det er for stor, men så kan det nok bruges et andet sted.


Og ja så købte Anders en hel del lp´er, dette er bare en lille del af dem, som vi kom hjem med.

 

Og så kom vi hjem med en hel del legetøj; biler, motorcykler, puslespil og ikke mindst 5 teletubbies bamser, som Flora forelskede sig i.