søndag den 26. februar 2012

Børneværelse

Det er vidst ved at være lang tid sidden, at i har set billeder fra Floras værelse, så nu er det vidst på tiden, at vise det frem igen. Der er sket ret meget på Floras værelse og synes det er blevet rigtig hyggeligt. Har egentlig købt noget super fint gult tapet, som skulle sættes op, men da vi flytter til sommer, så har vi besluttet af vente og først sætte det op, på det nye værelse.


torsdag den 23. februar 2012

Huskøb

Nu er det officielt, den lille familie kan kalde sig for husejer. Det er intet mindre end fantastisk. Handlen er gået igennem og 1. juni overtager vi vores drømmehus. Vi har været så heldige, at finde et dejligt hus, lige i den stil, som vi har været på jagt efter. Indtil videre må i nøjes med dette billede, men kan godt garantere jer for, at der kommer mange flere billeder af vores nye hjem i de næste mange måneder.


fredag den 17. februar 2012

Jydsk genbrug

Sidste weekend var vi et hurtigt smut i det jydske, for at gense vores kommende hjem. Ihh hvor vi glæder os! Det indebar et smut forbi den lokale genbrug, her er hvad vi fandt.


søndag den 5. februar 2012

Endnu mere sengetøj

Endnu mere sengetøj og en advarsel! Man skal ikke besøge Husflid på østerbro, medmindre man gerne vil komme ud derfra med en stor pose og et varmt dankort! To af disse 3 ynglings sengesæt er købt i min absolut ynglings butik - Husflid. Rigtig fin butik til en pige med et kreativt hjerte. Det lilla sæt med æbler er købt på trendsales.


Det er et babysæt til Flora, et juniorsæt til Malthe og en voksensæt til mor!

torsdag den 2. februar 2012

Kæmpe projekt

Vil lige vise jer, hvad jeg har lavet, det er dog noget tid sidden at det blev til, men vil alligevel dele det med jer.
Inden jul besluttede jeg mig for, at lave et patchwork sengetæppe til min svigerinde i julegave. Havde nok ikke helt gennemtænkt, hvor stort et projekt det ville være inden jeg gik i gang, for det der blev lavet på det, helt til den d. 23 december om eftermiddagen. Og ikke nok med, at det var et stort projekt undervejs besluttede min gamle retro symaskine at stå af!!

På grund af travlheden til sidst, fik jeg ikke taget de bedste billeder af tæppet, men mon ikke min svigerinde kunne tage nogle bedre en dag. Men her kommer lidt billeder, som er taget undervejs og af et næsten færdigt tæppe.


onsdag den 1. februar 2012

Elsker sengetøj

Man kan vidst roligt sige, at jeg er meget glad for sengetøj og når det så bliver fundet i den lokale genbrug til ingen penge, ja så bliver man bare endnu mere glad for det!

Den sidste dag på barsel skulle i går nydes med en gåtur på en flot, men meget kold dag. Flora og jeg vælger at gå en tur forbi den lokale genbrug på vej hjem, hvilket var en god beslutning, for dette fine lilla sæt juniorsengetøj lå og ventede på os. Det sjove var, at jeg i sommers var jeg så heldig, at finde det samme sæt i grønt. Så nu kan begge børn, få dette fine sengetøj på deres juniordyner.