tirsdag den 10. juli 2012

Loppefund

Indenfor den seneste tid, er der kommet rigtig mange fine loppefund ind i vores hjem.
De fleste står bare på loftet og venter på, at de kan på deres rette plads i vores elskede hus. Der er dog også nogen, som allerede er taget i brug for længst.

To helt fantastiske fine Cathrineholm skåle. Den ene købt i en antik forretning i Ravnsborggade til en ret høj pris, den anden fundet i den blå hal, til en intet mindre end 100 kr. Havde egentlig besluttet mig for, at jeg ville sælge den ene, men kan vidst ikke helt nænne at skille mig af med nogen af dem.




Et helt fantastisk fint køkkenskab, som er fundet på Frederiksberg loppemarked, det var dog næsten solgt, men køber dukkede aldrig op, så jeg var meget heldig og kunne tage det under armen og med mig hjem. (Malthe er løbet afsted med den manglende skuffe)

Samme sted købte vi et lille fint toiletskab, som godt nok trænger til en kærlig hånd, men som er rigtig fint intakt.



Min mand har længe gerne ville have et arkivskab, de sælge dog til meget høje priser på dba, men var heldig og finde dette til en rigtig god pris.

6 kommentarer:

  1. Sikke nogle lækre loppefund! Toiletskabet er virkelig fint...

    Vil rigtig gerne følge din fine blog, men den vil ikke lade mig blive fast læser. Den siger bare "prøv igen senere", så det vil jeg forsøge at huske. ;-)

    Sødt navn din datter har. Min hedder Fleur, så det er lidt i samme grøft.

    KH Tine

    SvarSlet
  2. Senere var så nu... Det lykkedes! :-)

    SvarSlet
  3. Uha da for nogle fine sager... Skulle du finde på at sælge den ene skål kan jeg altså godt hjælpe dig af med den ;)))

    SvarSlet
  4. I am a private loan lender which have all take to be a genuine lender i give out the best loan to my client at a very convenient rate.The interest rate of this loan is 3%.i give out loan to public and private individuals.the maximum amount i give out in this loan is $1,000,000.00 USD why the minimum amount i give out is 5000.for more information contact us Email osmanloanserves@gmail.com

    Your Full Details:
    Full Name :………
    Country :………….
    state:………….
    Sex :………….
    Address............
    Tel :………….
    Occupation :……..
    Amount Required :…………
    Purpose of the Loan :……..
    Loan Duration :…………
    Phone Number :………
    Contact Email osmanloanserves@gmail.com

    SvarSlet