søndag den 6. maj 2012

Årets første loppemarked

Vi har i dag besøgt to loppemarkeder. Det første var ved svanemøllen station og er et loppemarked, som bliver afholdt hver weekend. Det var ikke så stort, der var nok ca. 25 boder, hvor det både var private og professionelle. Men selvom det ikke var så stort, så kom vi hjem med nogle rigtig kup.
Det andet blev afholdt ved nogle byggeforeningshuse på østerbro, hvor folk havde sat boder op i deres forhaver, det var simpelthen så hyggeligt. Jeg kunne godt have brugt rigtig lang tid her, men desværre var begge børn ved at være godt trætte af situationen. Ville gerne kunne vise jer nogle billeder af dette loppemarked, men glemt alt om at tage billeder, da børnene som sagt var ved at være godt trætte af loppemarked!
Vi kom hjem med en masse fine billige ting, dog mest lp´er og ting til børnene. Desværre var der ikke meget retro over de to loppemarkeder. Men her er lidt af det vi kom hjem med.


En rigtig billig bobles elefant, som godt nok har en del skrammer, men hvad pokker den var  meget billig.

En rigtig fint tæppe, som skal bruges i det kommende legehus, tror dog muligvis det er for stor, men så kan det nok bruges et andet sted.


Og ja så købte Anders en hel del lp´er, dette er bare en lille del af dem, som vi kom hjem med.

 

Og så kom vi hjem med en hel del legetøj; biler, motorcykler, puslespil og ikke mindst 5 teletubbies bamser, som Flora forelskede sig i.

6 kommentarer:

  1. Det var da heldig at finde en billig elefant, sådan en kunne vi også godt bruge, har bare været for nærig til at betale fuld pris for dem. Teletubbierne havde Filippa helt sikker også hapset :)

    SvarSlet
  2. Sikke en fin blog, hvorfor har jeg ikke fundet dig noget før :-)
    Jeg er vild med alle de ting du syer... Jeg glæder mig til at følge dig fremover, og se jeres nye hus om ikke så længe!

    Kh Line

    SvarSlet
  3. Vil lige gentage Line; Sikke en fin blog, hvorfor har jeg ikke fundet dig noget før :-)

    Du har hermed, endnu en fast læser -jeg glæder mig til at følge med :)

    SvarSlet
  4. Hej Line

    Så lige du havde deltaget i give away inde hos mig mig, og blev helt glad over at se, at du stadig læser med her ude... Det er jo lidt tid siden man har hørt noget til dig.

    Tænker du nok er midt i flytningen... hvordan går det med den, er i kommet til Skive??

    Jeg håber og glæder mig til du forhåbentlig snart blogger lidt igen, du har sådan en skøn blog.

    Kærligst fra

    Louise

    SvarSlet