torsdag den 29. september 2011

Så kom posten!

Se lige hvad posten er kommet med på det sidste! Ja billederne siger vidst det hele!
onsdag den 28. september 2011

Postbud – postbud
med den røde jakke,
ring på min dør nu
og bring mig en pakke

(fra Halfdan Rasmussens abc)

søndag den 25. september 2011

Jeg har allerede vist jer lidt billeder af Floras ikke helt færdige værelse, så i skal selvfølgelig også se Malthes værelse. Malthe har et meget lille og smalt værelse, så det var lidt svært at tage billeder af, men her kommer de. Hader hans kære "bilbanetæppe", men hvad skal man gøre, drengen elsker det!


lørdag den 24. september 2011

Patchwork projekt

Synes lige jeg vil dele mit lille projekt med jer. Manden min er ude og lave drengestreger på denne dejlige lørdag, så her er hvad jeg lavede imens. Er endnu ikke sikke på hvad det skal blive til, men overvejer og det skal pryde Floras kravlegård. Gemmer mange flere rester i skabet, så bare skal klippes til.onsdag den 21. september 2011

Turist i egen by!

De sidste 3 dage har vores lille familie været "spærret inde" pga. vm i cykling. Malthes dejlige børnehave ligger på Østerbro, så hver dag er vi blevet udfordret på vores cykler, for at komme forbi afspærringerne af indre by. Det har dog været til stor underholdning for store og små, at vm i cykling er i bogstavelig forstand lige rundt om hjørnet. Derfor gik Flora og jeg ud i det dejlige København for at finde nogle mænd på cykler, velvidende om, at vi intet vidste om de forskellige rytter udover, at der skulle være en dansk mand i blandt, ved navn Mørkøv. Det udtænkte sted var intet ringere end Amalienborg. Vi fandt Amalienborg og en cykelrytter. Hvem kan vi dog ikke sige. 
Efter vi har stået lidt ved Amalienborg, går vi en tur ned til vandet. Vi havde egentlig besluttet os for, at vi ville gå hjem langs vandet og forbi kastellet, men vælger dog, at gå tilbage over slotspladsen. Hvilket var en rigtig god ide, for med det samme vi kommer ind på slotspladsen, så begynder folk og råbe og klappe helt vildt og susende på slotspladsen kommer Mørkøv. I min store iver for jeg taget et billede, får jeg vidst rystet lidt på kameraet og væk var han, så billedet blev rigtig dårligt, men beviset er der, vi så ham! Derefter gik turen hjemad forbi gefion springvandet og igennem dejlige nyboder.


 


tirsdag den 20. september 2011

To slanger har fundet vej til vores hjem

Lidt billeder af et allerede afsluttet syprojekt, som blev noget større end forventet. Men synes selv de er blevet rigtig fint. Og Malthe har allerede leget meget med dem.


Sengetæppe i retrostof

Har længe gerne ville lave et sengetæppe til Flora i lilla nuancer. Må dog erfare, at det faktisk er svært at få fat i retro stof i lilla. Men efter længere tid søgen er det lykkes. Så i dag blev der klippet og syet hele aften. Her er de første billeder af projektet.  

Nu skal det bare syes sammen

Billige fund

Elsker at indrette i vores lille hjem. Der går ikke lang tid mellem, at tingene bliver flyttet rundt på. Hvilket min kære mand ikke altid er helt tilfreds med, især ikke, når det er ham, som bliver sendt land og rige rundt efter møbler. Den sidste investering, som jeg bare ikke kunne stå for, er disse 3 fine hukit stole. To store og en lille. De to store er kommet ind på Malthes værelse og den lille står nu på Floras værelse. Er ikke sikker på, om de skal males eller om de skal beholde deres originale slidte look. Indtil videre står de som de er.


Vasketøj

Elsker når vasketøjet ser sådan her ud, det er lige til at blive glad og smilende af.

Se verden fra en anden vinkel

Da Malthe vågnede i morges var det første han sagde "av mor jeg har ondt i halsen". Det betød, at vi kunne have en rigtig hygge hjemmedag fra børnehave. Og med to børn hjemme, så er der nok og se til, så da jeg lavede middagsmad til den lille familie, så gik Malthe på opdagelse med vores kamera. Her er et lille uddrag af, hvad han har taget billeder af. 

 fredag den 16. september 2011

Perleuro

Jeg elsker farver og det kommer Flora selvfølgelig også til at nyde godt af. De seneste fiflerier er uroen på Floras værelse, som endelig er kommet op og hænge over hendes seng. Synes selv den er blevet rigtig hyggelig og fin.


Elsker perler i alle mulige farver, de er simpelthen på inspirerende.

Floras værelse

Vi bor i en dejlig 4 værelses lejlighed på 90 kvm, så med 2 børn, så kræver det lidt tilpasning hen ad vejen. Flora er nu blevet 6 måneder og har indtil videre sovet i mor og fars soveværelse, men nu er tiden kommet, hvor hun skulle have sit eget værelse. Det krævede lidt ændringer i lejlighedens indretning og nu står værelses tomt og klar til indretning. Hvilket er til stor glæde for hendes mor.

Det næsten tomme værelse, som nu er klar til indretning at alle de dejlige ting, som jeg har lavet og købt den sidste tid.


 
Her er lidt billeder fra Floras værelse, som slet ikke er færdig, men som det er da blevet lidt hyggeligt. Flere billeder kommer senere.