tirsdag den 20. september 2011

To slanger har fundet vej til vores hjem

Lidt billeder af et allerede afsluttet syprojekt, som blev noget større end forventet. Men synes selv de er blevet rigtig fint. Og Malthe har allerede leget meget med dem.


12 kommentarer:

  1. Hej Fru Dahl...
    tak for din kommentar inde hos mig... Det er simpelthen så skægt at jeg finder ind til dig, for da jeg kommer alle dine indlæg igennem, så kan jeg se at din mand simpelthen kommer fra min by.. :)) Jeg kan tydeligt huske at han sad nede i superbrugsen.. :)
    Har han ikke en bror der hedder Jesper og en søster der hedder Trine (som for øvrigt er bedste veninder med Mejse, www.blaamejsen.blogspot.com)? Det er altså lidt et sjovt tilfælde... :)
    Men derudover vil jeg da gerne følge med her på din blog, den ser rigtigt fin ud.. De dersens slanger er så fine, har også af og til selv tænkt jeg sku prøve at lave en, det er bare ikk blevet endnu... :)

    SvarSlet
  2. Ejj det var selvfølgeligt ikke superBrugsen, SÅ stor er byen alligvel ikke.. Det må vist have været Dagli´Brugsen.. ;)

    SvarSlet
  3. Tak for kommentar inde hos mig, dejlig med kommentar for så fik jeg jo et link til din blog. Jeg kan se at din blog er helt ny, men rigtig hyggelig allerede. Super fine slanger du har lavet, jeg glæder mig til at se hvad du laver fremover og følge med i din bogs udvikling.

    SvarSlet
  4. Hej bare WUNDERBAR.
    Hvor er det bare sjovt. Hvor er verden dog lille. Jeg har faktisk selv arbejdet i dagli' brugsen. Og ja, det var faktisk der jeg mødte min mand, for mange år sidden. Så det vakte da nogle dejlige minder frem, da jeg læste dette:) Er selv fra Sparkær, så der er jo ikke langt derfra. Og det er lige præcis hans søskende. Vil da lige tjekke Mejses blog ud :)
    Og ja ikke mindst tak fordi du vil følge med:)

    SvarSlet
  5. Hej ævkebævle
    Tak fordi du vil følge med, i min endnu meget lille blog:)

    SvarSlet
  6. Jamen hvad er det du hedder... Sidder lige og tænker at jeg måske alligevel godt kan se at jeg også har set dig før.. :)
    Ja verden er da virkeligt virkeligt lille.. :)
    Har selv arbejdet på Sparkær skole i 4 år som fast lærervikar, så kender vældigt godt sparkær.. :)

    SvarSlet
  7. Jeg hedder Kirstine. Kan simpelthen heller ikke komme på, hvad du hedder? Men kan tydeligt huske, at have set dig før i Stoholm. Hvor er det sjovt, at du har arbejdet på Sparkær skole. Skal også lige høre, hvordan du kender Mejse?

    SvarSlet
  8. Jamen Mejse var faktisk min nabo da vi var børn, altså hendes og mine forældre boede ved siden af hinanden.. :) Men dengang var hun jo noget yngre end mig (altså det er hun jo stadig men nu mærker vi det jo ikke sådan) så det var min søster hun legede med.. :)
    Jeg hedder Rakel. :)

    SvarSlet
  9. Hvor er de smukke dine slanger... Jeg tror jeg vil ønske mig en mere da:-) :-)

    SvarSlet
  10. Bare WUNDERBARE så er jeg helt med på hvem du her. Kan godt huske dig fra min tid i brugsen:) Hvor er det fedt at i stadig ses. Og nej alder betyder ikke så meget, når man bliver ældre:) Glæder mig til at følge din blog

    SvarSlet
  11. Louise: tusind tak, er også bare rigtig glade for dem, de er bare så hyggelige. Og så bliver de også tit leget med, det er jo bare endnu bedre:) så ja du må hellere ønske dig en mere eller selv gå i kast med at sy;)

    SvarSlet