søndag den 25. september 2011

Jeg har allerede vist jer lidt billeder af Floras ikke helt færdige værelse, så i skal selvfølgelig også se Malthes værelse. Malthe har et meget lille og smalt værelse, så det var lidt svært at tage billeder af, men her kommer de.



 



















Hader hans kære "bilbanetæppe", men hvad skal man gøre, drengen elsker det!


8 kommentarer:

  1. Ejjj hvor har han et fedt værelse, det sys jeg. Selvom det er så smalt, så synes jeg i udnytter det helt optimalt. Super super fint:-)

    Der blir nok hygget rigtig godt igennem der inde forestiller jeg mig:-)

    SvarSlet
  2. Tusind tak Louise. Du kan tro der bliver hygget meget derinde, han elsker bare og lukke døren og lege, det er så dejligt. Og ja det er bestemt udnyttet til det yderste, der kan næsten ikke klemmes mere derind.

    SvarSlet
  3. Ja det ku jeg sørme godt forestille mig.... Vi har jo desværre børneværelse oven på, så det blir slet ikke brugt så meget som vi gerne ville... Og det betyder også vi har en del mere legetøj i stuen, end de fleste nok har.... Men sådan er det bare i en periode:-)

    Super fede farver på værelset her også... Nogen gange gad jeg altså bare godt jeg havde fået en dreng, så ku man ligesom bevæge sig lidt mere i flere farveunivers:-)

    SvarSlet
  4. Ja det er nogle helt andre farver man bruger på et drengeværelse, det er meget fedt..

    Her breder børnenes legetøj sig også ind i stuen, synes det er rigtig hyggeligt.. Det giver nogle fede farver og hygge:)

    SvarSlet
  5. Super hyggelig værelse, mange fede drengeting og de der perle stjerner er rigtig fine.

    SvarSlet
  6. Hej, hvor bredt er værelset? VH Peter

    SvarSlet